clergy collection

Vår idé är att erbjuda stor sortering prästkläder och diakonkläder med allra högsta kvalité och passform, så att de passar alla och vid olika tillfällen. Clergy Collection är en klassisk och modern kollektion, fylld med prästskjortor, diakonskjortor, toppar, blusar, kjolar mm. En kollektion som ska passa dig i din vardag på arbetet. Vårt företag grundades år 1999 under namnet Solberga Syateljé och i samband med bildandet av ett aktiebolag så bytte vi namnet till Håkansson of Sweden AB.

Hos oss hittar ni allt från skräddarsydda prästskjortor, diakonskjortor och kaftan för både dam och herr, till moderna och stilrena skjortor, toppar, blusar, tunikor, kjolar och klänningar som passar för alla tillfällen. 
Vi samarbetar med flera kunniga och noga utvalda företag för att kontinuerligt utveckla våra produkter. Med deras stora kunskap och erfarenhet av skicklig sömnad och tygkvalité av högsta klass, har vi tillsammans tagit fram Clergy Collection. Kika in i vår webbutik här och hitta just era favoriter bland kollektionen: webbutik

Vår kollektion är hållbar, funktionell och mycket stilfull, något som varje präst och diakon stolt kan bära i arbetet. Skräddarsydd – vi kan erbjuda skräddarsydda skjortor och kaftan för både herr och dam, allt för att ni ska få den bästa tänkbara passformen som passar just er, vilken storlek ni än har.

Vi samarbetar med Slabbinck – som har produkter för kyrkan.

diakonkläder          alba
prästkläder             prästskjorta
diakonskjortor       stola
prästskjortor           kyrkliga textilier
röcklin                      liturgisk utrustning
liturgiska kläder    Antependium
Palla                         Bårtäcke
Elvor                        Mässhake
Cassock

Ta kontakt med oss om ni inte hittar det ni söker på webbsidan clergy_collection@hotmail.com
tel. 0761 88 58 86